Menu

INNOVATIE & WERKWIJZE

Hoe wij werken

Engineering en productie werken bij ons nauw samen, met optimale productieprocessen als resultaat.

HOE WERKEN WIJ

Bij Stracon Metaalwerken ben je geen klant, maar partner. Wij streven naar een duurzame samenwerking en werken samen toe naar het beste resultaat. Dat begint natuurlijk al bij ons bedrijfsbureau, waar alle kennis en kunde aanwezig zijn om technisch en strategisch mee te denken. Kan een ontwerp beter? Zien we kansen om de kostprijs te verlagen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit? Dan laten we niet na om met een verbetervoorstel te komen.

Knap werk met optimale productieprocessen

Werken met gecertificeerde vakmensen

Optimimale processen met een geavanceerd machinepark

Als partner weet je precies wat je van ons mag verwachten.

OPTIMALE PRODUCTIEPROCESSEN

Engineering en productie werken bij ons nauw samen, met optimale productieprocessen als resultaat. Om dit te bereiken maken we voor ieder project een productieplan. Hierin beschrijven we het productieproces van a tot en met z; van de toe te passen materialen tot en met de lasmethoden en de leveringsdatum. Na goedkeuring van dit plan gaan we aan de slag. Zo laten we niets aan het toeval over en weet jij als partner precies wat je van ons mag verwachten.

Certificeringen

Onze organisatie voldoet aan de ISO EN 1090 normering en is hier sinds begin 2014 voor gecertificeerd. Wij sturen onze productie volgens ons Factory Prodcution Control (FPC)-plan, waardoor wij onze producten mogen fabriceren met een CE-norming. Binnen deze norm zijn we uitvoeringsklasse EXC4 gecertificeerd, wat inhoudt dat we de meest hoogwaardige staalconstructies mogen produceren. Hiermee voegt Stracon zich sinds 2015 bij een select groepje fabrikanten! Verder is ons lasproces gecertificeerd volgens de EN ISO 3834-2.

Onze partners zijn bij ons dus zeker van een uitstekende kwaliteit!