Menu

Modulaire brugdelen

DATUM
2017
TYPE
BruggenbouwStracon bouwt deze modulaire brugdelen in verschillende lengten, met gewichten variërend tussen tien- en vijfentwintig-ton. Op verschillende stations worden deze elementen samengesteld en afgelast, gedeeltelijk door handlassers en gedeeltelijk door onze Lasrobot. Deze manier van werken zorgt voor een constante flow op de verschillende werkstations, waardoor Stracon effectief en in een constante flow kan leveren aan haar klant.

Waar in het algemeen het opzetten van een productielijn en het programmeren van een lasrobot voor een incidentiele opdracht gezien wordt als een last, ziet Stracon dit als een kans. Een kans die zich heeft vertaald in continuïteit in de vraag van de klant.


Het modulaire brugdelen project voert Stracon deels uit onder executieklasse 4 (EXC4), de hoogst mogelijk uitvoeringsklasse. Stracon is sinds 2015 gecertificeerd voor uitvoeringsklasse EXC4 binnen de ISO EN 1090 en voegde zich hiermee bij een select groepje fabrikanten dat de meest hoogwaardige staalconstructies mag produceren.


De brugdelen worden door onze klant wereldwijd zowel gebruikt voor permanente als voor tijdelijke oplossingen. Stracon is dan ook erg trots dat ze mee mag werken aan producten die wereldwijd worden gebruikt!


Meer informatie over de verschillende certificeringen waarmee Stracon werkt vind je onder ‘innovatie en werkwijze’.