Menu

Balansarmen Ophaalbrug

DATUM
Januari 2018
TYPE
BruggenbouwVoor onze opdrachtgever hebben wij onlangs de balansarmen mogen produceren voor een tijdelijke ophaalbrug. Dit project moest ondanks zijn complexiteit volgens een snelle levertijd gerealiseerd worden. Ondanks een snelle levertijd staat de kwaliteit van het product natuurlijk  centraal. Uiteraard zijn wij bij Stracon altijd bereidt om voor een extra uitdaging als deze te gaan!


Het betrof een lange, slanke constructie van maar liefst 21 meter lang. Mede doordat de contragewichten gevuld zijn met beton weegt deze constructie in totaliteit 112 ton! Op de foto’s is goed te zien hoe groot de constructie is. Ondanks de grootte en de krappe toleranties hebben wij dankzij de inspanningen van onze vakmensen ook deze klus tot een goed einde gebracht!


Het project is geproduceerd onder uitvoeringsklasse EXC3 en past daarmee goed bij Stracon. Onze lassers zijn namelijk gecertificeerd volgens de EN ISO 3834-2 waardoor onze vakkundige medewerkers aan de meest hoogwaardige staalconstructies mogen lassen!