Menu

Liemar X

DATUM
2017
KLANT
Stracon
TYPE
ERPZeven jaar geleden heeft Stracon ervoor gekozen om haar processen aan te sturen met ERP-software Liemar 7. Deze keuze is destijds gemaakt omdat Liemar, in tegenstelling tot veel andere software pakketen, specifiek ontworpen is voor project gestuurde bedrijven. Omdat wij onze productie visueel aan willen sturen hebben we vaak om tafel gezeten met het team van Liemar om dit te verwezelijken. Doormiddel van stukjes maatwerk heeft het team van Liemar ons hier goed mee geholpen.


Omdat het op MS DOS-gebasseerde pakket Liemar 7 niet meer past bij het gegroeide Stracon en haar (lange termijn) visie zijn we op zoek gegaan naar een nieuwer pakket. Aangezien het team van Liemar ons de afgelopen jaren goede support heeft geboden en zich kenmerkte door met ons mee te denken aan oplossingen was de keuze snel gemaakt. Het geheel vernieuwde, op Windows gebasseerde, pakket Liemar X past goed bij Stracon en haar visie om klanten volledig te ontzorgen in het productieproces.


Momenteel zijn we bezig met de implementatie van Liemar X. De verwachting is dat we dit jaar, na implementatie en trainingen van onze medewerkers, de processen in ons bedrijf aansturen met de nieuwe software.